22 september 2018

Det stormar

Vilken blåst! Det var sånt oväder igår så vi hade inget Internet och tv:n fungerade inte heller. Men vi fick behålla strömmen, bara det är ju kors i taket:-)

Igår var jag på återbesök hos doktorn med öronen. Lämnade barnen vid skolan och sen åkte jag dit. Det såg mycket bättre ut i öronen och framförallt så kändes det mycket, mycket bättre! Jag är fortfarande svullen och har inflammation i båda hörselgångarna, men det är sån stor skillnad. Jag hör ju igen!

Så nu blir det örondroppar i en vecka och ett återbesök till/telefonkontakt med läkaren beroende på hur jag känner.

Igår var första gången på två veckor som jag kände att jag hade energi i kroppen. Visst fick jag slänga i mig ett par värktabletter nån gång, men annars var jag på benen hela dagen igår.

Jag hittade en ledig tid för att fixa naglarna så det var jag och gjorde igår. Jag lyckades ju slå av två av mina naglar förra veckan så jag var i stort behov av att fräscha till dem.


Jag tyckte färgen var mörkgul, men när naglarna var målade upplevde jag den mer som guld? Men men, allt är snyggare än hur naglarna såg ut innan.

Jag bokade en tid hos frissan för nästan två månader sedan och den tiden var igår. Haft lite ångest för om jag skulle kunna gå eller inte. Skitsvårt att få tider just nu så skulle jag inte kunnat vet jag inte när jag hade fått en ny tid.

Men jag stod ju på benen igår så det blev en uppfräschning av håret.

Ville göra något helt annat å det blev det!


Körde på lite roséfärgat den här gången så det blev färgglatt värre:-)


Roligt med något helt annat. Körde ju på lite rosa slingor för något år sen, men trivs faktiskt bättre med färg i hela håret.

Leah var och lekte med kusin Emma och när vi hämtade henne på kvällen så fick vi middag där. Så trevligt att orka göra saker igen. Fast när vi kom hem sen var jag helt sketslut och somnade straxt efter klockan slagit åtta.

Nu kör vi lördag!

//Sofie 

Inga kommentarer: