28 september 2018

En liten tur iväg

Igår lämnade jag hemmets fyra väggar för en stund! Mamma och jag åkte en sväng in till Linköping på förmiddagen.

Vi besökte skopunkten och IKEA innan krafterna var slut och vi for hemåt igen. Fast det var väldigt skönt att få komma utanför hemmet en sväng. Vi passade även på att äta lunch på IKEA vilket smakade väldigt bra.


Körde på denna klänningen igår. Tycker den är väldigt somrig/vårig men med ett par mörkare strumpbyxor till funkade den väldigt bra nu med:-)


Efter att jag vilat och barnen kommit hem så var det säsongspremiär för innebandy för båda barnen. Träningarna krockar såklart då de tränar precis efter varandra fast i olika hallar så jag åkte med Leah på hennes träning så fick Pontus ta Hugo.

De tränade i en annan hall i år och den var supertrång så istället för att sitta och trängas där så tog jag mig iväg på en promenad i höstblåsten medans Leah tränade. Gud så det blåste igår kväll! Vi hade små korta strömavbrott (därav ingen uppdatering här igår) men överlag klarade vi oss ändå bra. Tyckte det blåste värre igår än dagen innan då vi var strömlösa i flera timmar.

Idag är det fredag och solen skiner! Ska se vad den här dagen har att erbjuda. Ikväll ska vi och fira Frida som fyllde 30 år i går. I övrigt är dagen rätt oplanerad. Orka ta tag i tvätt och dammsugning kanske. Det skulle verkligen behövas...

//Sofie 

Inga kommentarer: