15 september 2018

Öron och Bihålor

Natten till igår hade jag olidligt ont i mitt ena öra. Kändes som om någon kört in en kniv i örat och stod och snurrade runt typ. 

Jag ringde vårdcentralen så jag spenderade hela förmiddagen igår där. Efter mycket om och med fick jag träffa en jättebra läkare. Han konstaterade att jag var helt igensvullen i örat, det var rött och varmt och det smärtade bara någon nuddade vid örat. 

Jag hade öroninflammation i hörselgången plus förmodligen en öroninflammation inne i örat. Han hade ju svårt att se p.g.a. svullnaden men han var rätt säker på det. Dessutom så fick jag antibiotika utskrivet för mina bihålor. Jackpot, både öron och bihåleinflammation! 

Hela dagen spenderade jag i liggande läge. Precis som jag gjort övriga veckan med:-)

På kvällen var vi bjudna på mat hemma hos mamma och pappa för att fira pappa som fyllde år tidigare i veckan. Kände att jag verkligen behövde miljöombyte så tryckte i mig värktabletter och så åkte vi dit en sväng.

Jag fick hem en klänning jag vann tradera igår så den fick åka på och invigas.


Älskar både modellen och mönstret på klänningen! Även de puffiga ärmarna var helt perfekta:-) Är alltid så nervös när jag får hem kläder från tradera. Ska de passa eller inte? Lika glad varje gång som det passar! 


Kusinerna roade sig med att åka inlines och wiggle car i väntan på att maten skulle bli klar.

Leah hon åkte inlines med stil. Guld jacka och klänning:-)


Sen blev det även tårta vilket någon var väldigt pepp på. Så pepp att det var svårt att hålla fingrarna i styr:-) 


En jättetrevlig kväll men fy så trött och så ont jag hade när vi kom hem sen. Tryckte i mig tabletter och gick och la mig. Har haft väldigt ont även inatt så får se hur den här dagen bli. Jag har inte ont nu och planen är att åka ut en sväng på skördemarknaden som är i Asby. Hoppas jag ska orka med det. 

//Sofie 

Inga kommentarer: