11 september 2018

Sjukstugan fortsätter

Jag är fortfarande inte helt pigg. Kände mig ändå bättre i förmiddags. Så jag tog mig en dusch, hoppade i en av klänningarna och kände mig riktigt fräsch!


Skrev en handlingslista och drog till mataffären. Gick jättebra tills jag kom hem. Helt jäkla slut i kroppen. Packade upp matvarorna och gick och la mig. Sov i 3 timmar innan jag vaknade av att jag var hungrig. Så nej, jag var visst inte så pigg som jag trodde.

Slängde ihop en bananpannkaka som jag åt med massa blåbär till. Jag hade sån dille på bananpannkaka ett tag att jag inte klarat av att äta det på en tid. Men nu blev jag så sugen igen!


Jag köpte hem en sån här proteinella som jag provade idag. Den ska ju vara så "nyttig" jämfört med vanlig nutella. Jag älskar vanlig nutella, men jag äter det knappt aldrig. Det har blivit som med o'boyen för mig. Jag klara bara inte av att ha det hemma. Då äter jag upp det på en gång som en missbrukare med abstinensbesvär. Däremot är det en självklarhet när jag äter hotellfrukost! Ingen riktig hotellfrukost utan nutella:-)


Men den här proteinellan smakade faktiskt över förväntan! Den var jättegod till bananpannkakan. Sen det här med hur nyttig/hälsosam den är går ju alltid att diskutera:-)


Klänningen bytes ut rätt snart mot myskläderna. Hade varit så skönt att få bli pigg och kunna jobba som vanligt. men jag får bli hemma imorgon med. Kanske rent av hela veckan om det inte är bättre imorgon. Är rätt trött på att vara sjuk.

//Sofie 

Inga kommentarer: