18 september 2018

Studiedag

Barnen har haft studiedag så de har fått hänga med sin hängiga mor här hemma idag. Eller Hugo har varit iväg hos en kompis och direkt när Pontus kom hem drog han å barnen iväg på fotbollsträning.

Leahs lag hade avslutning och damlaget skulle vara med dem ikväll och träna och äta pizza. Hugo har sin sista träning med ikväll, men de ska ha sin lagavslutning nästa vecka. På torsdag är det match igen för dem så än är säsongen igång.

Det var föräldramöte ikväll också, men jag hade verkligen inte ork att ta mig dit. Pontus hade fullt upp med barnens fotboll (han är ju tränare för Hugos lag) så för första gång missade vi ett föräldramöte. Känns lite segt men men.


Nu har jag ätit antibiotika sen i fredags men jag märker ingen större skillnad. Ska avvakta nån dag till och har jag inte blivit bättre så får jag ringa till läkaren igen. Så jävla ont i örat har jag haft idag...


Leah piggade upp mig med att tillverka det här armbandet åt mig. Hon valde många färger så jag skulle bli glad och det blev jag ju såklart, dagens bäst:-)

//Sofie


Inga kommentarer: