19 september 2018

Nya vinterjackor

Jag fann inte den perfekta gula kappan, men jag fann den perfekta kappmodellen! Det är ju alltid något:-)

Jag kommer verkligen inte ihåg vad hemsidan hette som jag beställde från. Måste se om jag sparat något på mailen från företaget för det var verkligen en väldigt bra sida att handla från. De sålde alla kläder upp till 50-70 % billigare än i andra butiker. Bra och snabb service var det med så det är så bra som det kan bli ju:-)

Jag slog även till på en vinröd vinterjacka i kortmodell som (till min lycka) passade den med! Det är Vero Moda som är märket på både kappan och jackan. Satt och sökte på andra hemsidor och båda två säljs fortfarande fast till ordinarie (högre) pris på andra sidor. Jackan kostar egentligen 1199 kr och kappan 999 kr. Jag köpte båda för 799 kr, fynd!


Tycker om att man kan vika upp kragen så man slipper att ha halsduk till. Det går även att vika ner kragen så den hamnar över axlarna vilket är tjusigt det med. Älskar den här modellen. Synd som sagt på färgen bara. Tycker den var fin ändå och så kostade den inte många hundralappar så jag behåller den medan jakten på den gula kappan fortsätter. Måste ju ha något snyggt under tiden jag letar:-)

För er som undrar vad Ebbe gör i bakgrunden så jagar/dödar han flugor.


Här har Ebbe slutat jaga/döda flugor och vill vara med och ta spegelselfie istället:-)

Jackan passade även den och var riktigt skön så den kommer jag också behålla. Har ingen kort vinterjacka sen innan så den här behövde jag ju verkligen!

Tröstshopping på nätet när man är sjuk. Det är så man livar uPp tillvaron när man varit liggandes hemma i snart två veckor.

//Sofie 

1 kommentar:

Jennie sa...

Jättefin modell 👌