22 september 2018

Hej Lördag!

Du blåser lika mycket som fredagen känns det som. Eller vad vet jag? Jag har inte varit ute än men jag kan se genom fönstren at träden lutar mer än vad de ska.

Jag mår bra även idag! Mina bihålor är inte hundra hem med ett par Alvedon i kroppen märker jag inte av dem.

Till och med tagit på mig klänning och sminkat mig dagen till ära. Pontus och Hugo var iväg tidigt i morse då de hade hyrt en bana i badmintonhallen för att spela lite. Hade gärna följt med men ack så pigg är jag icke ännu.

Vi ska istället lyxa till det hela med att åka till storstaden för att käka lunch på något trevligt ställe. Hugo ville dock INTE följa med så honom dumpar vi av hos kusin Minna under tiden. Ikväll ska Pontus ha whiskeykväll med ett gäng kompisar så då är jag och barnen själva. Se vad vi ska hitta på för skoj då. Eller snarare vad deras mor orkar med. Kanske får bli att damma av något sällskapsspel? Barnen har tjatat om att de vill spela monopol så jag kanske får ge mig och spela det med dem. Monopol måste vara världens segaste spel...


Visst matchar klänningen och håret bra? Tyvärr fick jag byta klänning direkt efter jag tagit bilden då jag upptäckte en fläck på den...Då var det tur att jag har några fler klänningar i min garderob och välja bland:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: