30 mars 2019

Bilångest

Gårdagens fredag inleddes med att jag tog mig till gymmet och körde ett pass. På fredagar är det alltid mycket mer folk på gymmet, även när man är där tidigt. Folk är måna om att ha gjort klart fredagsfyset så de kan njuta och ha fredagsmys sen:-)

Efter jobbet igår så drog Pontus och jag in och kikade på bilar hos bilhandlare. Har sån ångest över det här med hur vi ska göra med bil. Fan så mycket pengar det handlar om! Är det värt det liksom? Är det kanske bättre att laga och fräscha upp våra gamla bilar istället och köra med dem ett tag till? Vi provkörde en bil, men jag fick bara mer ångest. Jag hatar tanken på att spendera så mycket pengar/ta lån/binda upp sig på ett leasingavtal eller hur fan vi nu ska göra...

Hade vi haft jättemycket pengar hade det varit supernice å ha en riktigt fin och bra bil. Men vi har ju inte råd att ha råd med allt. Förstår ni vad jag menar? En bil för oss är i första hand ett transportmedel för att ta oss från punkt a till b. Jag vill ju hellre ha möjlighet att ha pengar över att göra andra saker i livet än att åka omkring i en fin bil. Samtidigt som det är skönt att veta att man har en bil som alltid fungerar... Ja, lite lätt beslutsångest som sagt över hur vi ska göra. Och biljävlar har ju en tendens att bli dyra hur man en väljer att göra.

Jaja någon om det!

Nu taggar vi för den här lördagen! Vi ska både träffa Elin och Minna och ikväll ska vi och umgås med Martin och Cissi med barn. Kommer bli en bra lördag det här:-)


Gårdagens fredagsoutfit. Älskar min väska i näver men tyvärr har den blivit väldigt ömtålig och blir lätt sliten när jag använder den så mycket som jag gjort. Tyvärr som sagt för jag älskar den och tycker den är väldig praktisk att använda.

Nu lutar det åt att den får hänga på en krock i sovrummet som dekoration istället. Allt för att nävern inte ska smulas sönder helt och göra så att väskan går sönder helt.  Ändå har jag testat flera tips om att smörja in den etc. Men den är handgjord och över 40 år gammal så...


//Sofie

Inga kommentarer: