26 mars 2019

Majkenmys

Tog mig upp i morse och fick till ett träningspass innan jobbet. Tanken är att det ska bli en repris på det även imorgon bitti.

Jag fick gosa med den här bruden en snabbis efter jag slutat jobbet idag. Var förbi Erik och Frida en sväng för att lämna en grej och Majken hon var vaken och ville umgås med sin faster:-)


Så söt så jag vet inte vad:-)

Det vankades innebandy ikväll och då blev det långpromenad för Ebbot och mig. Lyssnade på Värvet och Stina Wolter. Så bra avsnitt, tips att lyssna på! Älskar Stina, hon har så mycket klokt att säga.

Men vad kallt det är! Det är klart, ljust och fint väder, men kallt! Ikväll kom jag ihåg mössan så slapp iallafall att frysa om öronen.


Fick ställa mig i duschen och vrida på varmaste som gick för att tina kroppen efteråt. Hatar att frysa men skönt att duscha varmt och sen få hoppa i pyjamasen och raggsockorna och känna värmen i kroppen igen.

Nu ska jag ladda för fotbollen. Sverige-Norge spelar ju men jag kommer helt säkert inte orka se hela matchen. Gick upp tidigt idag som sagt och ska ju försöka ta mig upp tidig även imorgon.

//Sofie

Inga kommentarer: