08 mars 2019

Hej fredag!

Igår kväll så somnade jag ännu tidigare än vanligt. Så tidigt att jag vaknade vid tolv och kunde inte somna om. Lyckades tills sist och har faktiskt sovit väldigt bra sen. Det är ju annars helt värdelöst att somna alldeles för tidigt.

Igår så passade Pontus och jag på att åka och kolla på tapeter på Colorama medan Leah hade sin innebandyträning. Hugo kände sig inte piggelin så han stod över sin träning.

Men fy jag fick ännu mer beslutsångest efter att ha varit där. De tapeter jag fastnar för är antingen snordyra eller utgående. Tjejen inne på Colorama skulle iallafall göra ett försök att kanske lyckas få tag i en tapet som egentligen hade utgått men som kanske fanns kvar hos tillverkaren. Håller tummarna för att den finns kvar!

Annars var det som sagt en lugn kväll igår. Idag är det redan fredag. Jag är mer igentäppt i näsan än vad jag varit på länge. Helt jävla igenkorkad och kan inte andas oavsett hur mycket nässpray av olika slag jag sprutar in i borrarna. Hoppas det släpper framåt dagen.


Det är ju faktiskt fredag idag!

//Sofie 

Inga kommentarer: