09 mars 2019

Mellofinal och loppisrunda

Leah och jag begav oss iväg och körde en liten loppisrunda på stan idag. Hugo lämnade vi av hos en kompis och Pontus var hemma grejade vidare med renoveringen.


Mysigt med en mor och dotter dag!

Fast jag var inte alls pigg i mina bihålor på morgonen. Fy så igentäppt och ont jag hade. Sprayade nässpray och snöt mig så dant att jag fick näsblod. Inte bara en gång utan två. Men det slutade och med en värktablett i kroppen så gick det riktigt bra. Det blev bättre framåt dagen vilket var så skönt.

Vi besökte några loppisar här i stan och det blev några små fynd.


Kannor kan man ju omöjligt ha för många av så det blev ytterligare en som fick komma med hem. De små tallrikarna med hjärtan på kunde jag bara inte motstå! Så himla fina. Vasen är jätteläcker men jag tänker nog använda den som ljuslykta.


Vi hann även besöka ett par andra butiker som inte var loppisar. Jag hittade den här fina pärlan! Visst är den fin? Jag orkade inte prova den i butiken då det var sån lång kö till provhytterna. Den är något stor så ska åka dit igen och prova en storlek mindre. Tror den skulle sitta ännu bättre.

Jag har ju varit så duktig och rensat ur massa klänningar och sålt flera stycken så då måste jag ju få unna mig en ny när jag hittade en som det verkligen stod mitt namn på:-)

Vi var även ute en sväng i Asby. Jocke och Tina stod i loppan där så det blev ännu mer loppis. När de stängde så följde vi med dem hem en stund och hade det trevligt och drack te.

Sen åkte vi och handlade mat och därefter hämtade vi hem Hugo. Som vanligt kommer man när de har som roligast så han ville inte följa med hem. Lyckades lirka med honom till sist:-)

Ätit tacogratäng till middag och nu inväntar vi mellofinalen! Vem tror ni vinner? Här hemma är det sprida skurar. Någon håller på Jon-Henrik, en annan på Arvingarna och så är även Bishara en favorit. Ja, vi får se vem som tar hem segern i år!

//Sofie



Inga kommentarer: