24 mars 2019

Takpannor och bollsport

Pontus och jag tog oss en tur till Motala i morse. Pontus hade hittat en som sålde nya takpannor på blocket och de var perfekta till vårt garage. Vi har tänkt byta ut takpannorna där då de är tegelfärgade medans de vi har på huset plus lekstugan är svarta takpannor. Men det har inte varit så prioriterat att köp nya takpannor tidigare då taket i sig är helt. Bara rent utseendemässigt som det skulle vara snyggt att byta. Nu hittade vi dessa takpannor som kommer passa perfekt och som inte alls kostade så mycket. Så nu ska det bli fint med att alla husen på tomten har matchande tak:-)


Det var rena träningspasset att bära in alla de här i bilen och sen skulle de ju lastas ur....

Jag var så himla trött när jag klev innanför dörren sen. Tog en tidning och la mig på sängen. Somnade som en klubbad säl. Sov så himla skönt! Vaknade lagom till att det var lunch.

Nu i eftermiddag var jag iväg och tränade i Sommen igen. Den här veckan var vi hela fyra stycken som kunde komma. Vi spelade först volleyboll och sen badminton. Så himla kul! Volleyboll har jag nog inte spelat sen skolan och det är ju ett tag sedan.

Blev även lite styrkeövningar och sen avslutade vi med att springa idioten mellan koner. Då fick man upp pulsen bra vill jag lova....:-)

Hoppas på att vi kanske blir ytterligare nån mer nästa vecka. Det är riktigt kul att spela bollsporter men det kräver ju även att man är några stycken.

När jag kom hem hade Pontus och barnen lagat middag. Hemmagjorda hamburgare med egengjord pommes. Sen hade de även gjort våffelsmet så till efterrätt tjuvstartade vi och åt våfflor en dag i före den riktiga våffeldagen.


Älskar att ha bär på. Tyvärr inte färska men de gick bra med bär från frysen också:-) Vi äter våfflor så sällan. Det blir nog typ bara en gång om året. Lite synd då det är väldigt gott!

Så nu är jag mätt och belåten. Pontus pratade om en film han ville se så vi ska nog kika på den här alldeles straxt.

Haft en riktigt bra helg med en riktigt bra avslutning!

//Sofie 

Inga kommentarer: