31 mars 2019

Sagostigen

Vi åkte ut till Asby igår jag, Elin, Minna, Hugo och Leah för en liten utflykt. Det var så himla fint väder så vi tänkte passa på att åka till Hedners park där det finns en jättefin sagostig.

Vädret vände tyvärr sen och var inte alls så fint. Solen försvann och det blåste en massa. Men vi tog oss runt sagostigen iallafall och barnen tyckte det var kul.


Det är en jättemysig liten sagostig att gå. Man får träffa på både trollen, jättarna, skogsrået, hustomten och alla älvorna.



Vi varje station finns även en liten uppgift eller utmaning att följa.


Tyvärr var det ju inte det bästa vädret när vi åkte dit. Vi hade köpt med fika som vi hade tänkt haft picknick med där i skogen men det var inte ens ett alternativ då det var så kallt (vi hade klätt oss för dåligt då vi trodde vädret skulle vara bättre).

Så vi mellanlandade hemma hos Jocke och Tina där vi kunde fika istället.

På eftermiddagen sen när vi var hemma igen så hade barnen och jag filmmys. Jag somnade och tog mig en oplanerad powernap på en timme. Sov så skönt till filmen:-)

På kvällen var vi och träffade Martin och Cissi och alla barnen. Hade det så trevligt! Var så himla längesen vi sågs sist så hade massa att prata ikapp om. Vi grillade och åt god mat. Åkte hem sen när alla barnen började bli väldigt trötta. Måste se till att ses snart igen!

//Sofie

Inga kommentarer: