12 mars 2019

Onda bihålor

Igår vid lunch så fick jag gå hem från jobbet. Så himla ont i hela ansiktet av värkande bihålor. Tryck som även går upp och ger huvudvärk, hemsk är det!

Åkte hem och la mig och sov. Somnade och sov som en klubbad säl, vaknade knappt när barnen kom hem. Kände mig faktiskt lite piggare när jag fått vila ordentligt. På kvällen åkte jag in för att handla ett par saker och tog med mig Ebbe för att rasta honom. Vi gick en promenad och det gick bra även att jag var tvungen att snyta näsan varannan minut.

Tänkte att jag nog skulle kunna åka och jobba idag men natten var inte rolig. Usch så ont jag hade. Ändå hade jag tagit en värktablett men det gav sig inte. Fick till sist gå upp och ta en tablett av varje. Dunderkuren, att ta en paracetamol och en ibuprofen. Då släppte äntligen värken och jag kunde somna igen.

Så jag har varit hemma idag. Sovit och vilat mest, men Ebbe lurade med mig ut på en promenad i det fina vädret.



Det var riktigt skönt och välbehövligt för kropp och knop kände jag att få komma ut i solen. Jag har fått världens största munsår med, men van bloggare som jag är vände jag andra sidan till när bilden togs:-) Kan även varit ren tur...

Pontus blir sen hem idag från jobbet så jag får äran att köra Hugo till hans tärning ikväll. Känner mig piggare efter en hel dags vila så ska ta med och rasta Ebbe medan han tränar. Mest för att det är så segt att åka hem emellan. Hinner bara hem då och sen ska man åka in och hämta igen. Blir bara ett farande med bilen. Bättre och ta en promenad med Ebbsson under tiden. Se vad  bihålorna tycker om det. Får ladda upp med nässpray och näsdukar och tar det lugnt så ska det nog gå bra. Känner mig så pass pigg nu så håller det i sig blir det jobb imorgon. Hoppas på det! Avskyr att vara hem och vara sjuk. Har varit det lite för mycket sista åren...

//Sofie 

1 kommentar:

Anonym sa...

Sinuses.