20 mars 2019

En braskamin

Vi var och kikade på braskamin igår efter att jag slutat jobbet. Det har varit många turer kring vad vi ska ha för något. Första tanken var en vedspis men den skulle inte passa in något bra där den måste stå. Sen har vi suttit och letat som tokar på blocket för att hitta någon kamin. Hittade till sist en som Pontus åkte och köpte, men när den kom på plats här hemma så blev det inte alls bra. Den var för liten...

Så igår var vi förbi Anders Murare och kollade vad de hade för några. Hittade en som vi föll för båda två och som var lite större modell mot den vi köpte på blocket.


Tycker det är så fint att det är glas på sidorna också! Dessutom fick vi femton procent rabatt så liiite billigare blev den. Men vi måste få den andra såld så är det någon som är intresserad av en jättefin lite braskamin till stugan eller liknande kan ni hojta till:-)

Jag var sen och tränade när Hugo spelade innebandy. Passade på att förlänga mitt gymkort med. Det går inte ut en på flera månader men vid månadsskiftet så höjer gymmet priserna och jag hade ju ändå tänkte förlänga kortet så kunde lika gärna passa på att göra det nu.

Bra med när jag får tillbaka det mesta på friskvårdsbidraget:-)

Annars hade vi en lugn kväll igår. Kollade in när Oskarshamn spöade AIK. Så kul att de vann Oskarshamn! Nu väntar ju Timrå, spännande, spännande!

När vare sig LHC eller Brynäs lyckas får man hitta andra lag och följa. Håller ju såklart även på LHC:s damer som har goda chanser att vinna hela skiten! Det är som vanligt damerna man kan lita på:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: