21 mars 2019

Extra trött

Jag ställde klockan rätt den här gången så i morse tog jag mig upp så jag var på gymmet redan vid kvart i fem. Underbart skönt!


Det som inte är underbart skönt är att jag nu är så trött så jag håller på att somna sittandes på stolen här framför datorn. Klocka när inte ens 20.00 så får allt hålla mig vaken ett tag till annars blir det helt fel.

Ska försöka ställa klockan imorgon med så att jag hinner upp och träna innan jobbet. Det är ju en så skön start på dagen.

Jag tog mig en shoppingrunda inne på Willys medan Leah hade sin träning ikväll. Jag och halva stan. Fy så mycket folk! Avskyr att handla när det är kaos med folk. Tänk om det fanns som man kunde handla över nätet och bara hämta ut matkassarna i butiken. Tyvärr har det inte kommit till småstäderna ännu även att det görs reklam om det hej vilt. Ibland skulle det vara så smidigt att kunna handla mat över nätet.

Veckans sista jobbdag imorgon, var det liksom inte måndag igår? Känns likadant varje vecka. Det är måndag och sen är det fredag och vips är det måndag igen. Helgen är efterlängtad och vi har inte alls så mycket inplanerat vilket är sååå skönt. Det oplanerade är uppskattat när det annars alltid är fult ös.

//Sofie 

Inga kommentarer: