18 mars 2019

Det snöar!!!!

Fy fan alltså... Det snöar för fullt utanför fönstren. Jag vill ha vår nu! Får försöka se det positiva i att det iallafall ljusnar tidigare och tidigare för varje dag. Det om något ger mig energi.

Jag trodde jag skulle känna av i kroppen idag på morgonen. Det blev nämligen två träningspass igår. Jag vaknade ju så pigg och energifylld att jag blev så glad att jag hade ork att åka till gymmet. Hade glömt av att vi på eftermiddagen även skulle ses några stycken och träna ihop.

Jag och Emelie satt och pratade för ett tag sedan om att det vore kul att dra ihop något. Något där man kan träffas och ses men också göra något tillsammans. Det slutade med att vi startade en träningsgrupp där vi bjöd in massa olika kompisar.

Tanken är att vi ska köra varje söndag och de som kan/vill hänger på de gånger det passar. Träningen är gott och blandad. Igår till exempel körde vi först rundpingis. Mycket jobbigare en vad jag kom ihåg det från skolan! Vi fick kuta rätt bra med då vi endast var tre stycken igår.

Sista timmen körde vi ett tabatapass som Emelie knåpat ihop. Jättekul var det! Ser redan fram emot nästa söndag då vi förhoppningsvis är några till.

Nu är det måndag och jag ska göra mig redo för att ge mig ut i snöovädret.

//Sofie 

Inga kommentarer: