16 mars 2019

Kusinmys

Det var en lugn och skön fredagkväll igår. Kollade på "Bäst i Test" och efter det såg vi slutet av finalen av "Talang".

Idag vaknade jag och kände mig lite halvdassig. Barnen hade premiärmatch med fotbollen som vi skulle åka på. De skulle samlas en stund innan matchen började så Pontus tog med barnen till den så tänkte jag ha åka upp lagom tills att matchen började då jag som sagt inte var helt på topp.

Slutade med att jag var kvar hemma och vilade vilket nog var tur. Pontus sa att det hade varit snorkallt uppe vid fotbollsplan med regnskurar. Tror inte mina bihålor hade gillat det så värst.

Men när fotbollsspelarna var klara så kom de hem och hämtade mig. Vi åkte därefter för att äta lunch hos mamma och pappa där även mina syskon med barn var.


Mysigt och träffa Minna och Majken. Ja, Majken sov mest med lite gosande blev det:-)


Leahs favorit sak att göra i hela världen är det här. Sitta och hålla Majken. Det kan hon göra hur länge som helst.

Vi var även iväg en sväng till Pontus jobb för att kika på kök. Eller mamma och pappa kikade mest då det är de som ska byta kök. Vi andra var mest smakråd.

Pontus har gjort sig illa i sin ena handled/underarm så han är lite handikappad just nu. Han har fått som någon inflammation så han går på kortisontabletter, men de verkar inte hjälpa något värst. Han får nog ta och besöka farbror doktorn igen på måndag.

Tanken var ju att han skulle ha fått massa gjort med renoveringen på nedervåningen, men det är omöjligt med hans onda handled. Så vår tidsplan med att få allt färdigt till påsk har spruckit rätt rejält redan. Så kan det bli. Hoppas bara det blir bättre snart för honom då han har riktigt ont.

Ikväll blev det smidig middag i form av pizza och sen fick Pontus för sig att testa glassmaskinen vi fyndade på loppisen nere i Kalmar. Så den står och snurrar just nu så till lördagsmyset blir det hemmagjord glass!

//Sofie 

Inga kommentarer: