24 mars 2019

Innebandy och 60 års firande

Våran lördag bestod till mesta del av innebandy då Hugo hade cup hela dagen lång. Vi lämnade av honom vid kvart i åtta på morgonen och kvart i fem hade de spelat klart sin sista match. Skönt att det var i stan ändå så vi inte behövde far iväg till något avlägset ställe nere i de småländska skogarna.

Jag hann också med att träna ett pass igår mellan matcherna. Och mellan andra och tredje matchen åkte vi iväg och kollade in Tranås Cementvarufabrik som firade 60 år med öppet hus. Krille är ju chef där och även Jocke jobbar där så vi kände att vi ville åka dit och kika.


Vi gick en rundtur och fick se hur det ser ut i fabriken.


Även ute fanns det som man fick gå runt och kolla på hur det såg ut.


Det var väldigt mycket folk och det bjöds på både korv med bröd och tårta.


Aktiviteter för barnen fanns det med. Klättra på backar var Leahs melodi. Nästan så alla backarna tog slut, men hon kände att det började bli väldigt svajigt i slutet så hon gav upp och blev nerhissad. Men många backar blev det.

Det fanns även hoppborg och ansiktsmålning för barnen.


Leah fick blommor i ansiktet.

Hugo han var inte med. Han ville hellre vara kvar i idrottshuset och hänga med kompisarna mellan matcherna.

Efter besöket på cementvarufabriken så åkte vi tillbaka för att spana in fler innebandymatcher.


Det var inga superjämna matcher precis. De matcherna som laget vann, vann de stort. Och matcherna de förlorade förlorade de rätt så rejält. Tror det blev två förlustmatcher och fyra vinster.


Hugo var så trött sen efter alla matcherna och den långa dagen. Vi köpte med kinamat hem och åt till middag och kollade sen på Sveriges kvalmatch till EM. Jag hann somna till en stund men vaknade av att Leah kom hem efter matchen. Hon följde nämligen med farmor och farfar hem efter att de kommit och kollat på en av matcherna i innebandyn. Leah var nämligen sååå extremt uttråkad av att vara där så farmor och farfar snälla och hon fick följa med dem hem.

Ja det var våran lördag det. Mycket innebandy och lite kalasande:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: