11 mars 2019

Mia Skäringer

Jag, mamma, Elin och Frida åkte in till Linköping igår för att gå och se Mia Skäringers show "No More Fucks To Give".


Solen sken och det var jättefint väder! Dock snorkallt. Det var ett par minus grader och blåste så man blev lite lurad av vädret, men ändå gött med lite d-vitamin. Det är som bekant annars en bristvara.


Vi åkte in rätt skapligt till arenan då planen var att äta innan. Vi kom i god tid, men det var ändå världens kö utanför då de inte hade börjat släppa in än. Jag kände direkt att det här var inget bra för mina bihålor att stå ute i blåsten . Jag hade ont resten av kvällen, men det gick ändå bra som tur var:-)

Vi skulle ta oss till en av barerna där de serverade mat, men det var helt proppfullt så det blev en hamburgare på stående fot istället.


Mia Skäringer var helt suverän (tror det var därför jag kunde ignorera mina värkande bihålor)! Jag hade inga direkta förväntningar innan men hon lyckades verkligen få ihop mixen av humor och allvar.


Suverän sångerska är hon ju med den där Mia. Jag tycker helt klart den var sevärd så har man chansen, ta och gå! Gärna med ett manligt sällskap. De behöver se det här. Det var en del karlar i publiken men alldeles för få.

Showen höll på i två och en halv timme. Tiden gick så fort så blev helt förvånad när jag kollade på klockan när det var slut.

Kom hem sent igår och har inte fått så många timmars sömn. Haft ont i  ansiktet av trycket från bihålorna med, men med en värktablett i kroppen så känns det helt okej. Nu taggar vi måndag!

//Sofie

Inga kommentarer: