14 november 2010

Fars dag!

Hipp Hipp hurra till alla ni pappor där ute:) Mina små knoddar ska fira sin pappa lite senare. Vi ska åka och hämta hem dem nu:) Eller nja där ljög jag. Vi ska först hämta Leah och åka på babysim med henne och sen in till Pontus föräldrar och äta farsdag middag tillsammans med hans familj. Därefter ska v packa in oss i bilen och besöka min kära pappa har vi tänkt:) Sen, ja sen i kväll ska jag sitta och råskriva det sista på fördjupningsarbetet som senast ska vara inlämnat klockan 23.59 i natt. Fullt upp alltså.

Igår hade vi en heldag på SPA Pontus och jag. Det var mysigt. Men lite långtråkigt om ni frågar mig haha. Fanns ju inget att göra..Våra behandlingar låg sist på dagen så undertiden kunde man utnyttja poolerna, bada bastu eller vara i gymmet. Jag hatar att bada bastu, jag får seriöst panik inne i en bastu förstår inte det sköna med det... Och några gymkläder hade vi ju inte med oss såklart..

Så vi badade och åt exotiska frukter tills det var dags för vår massage. Som jag väntat! Och så besviken jag blev..Min rygg är tydligen helt full av knutar och stel som en pinne. Killen som masserade sa att det var omöjligt att göra någon avslappningsmassage på mig han var tvungen att trycka ut de knutar han kom åt (som var typ överallt). Så det gjorde svinont rent ut sagt..Välbehövligt men inte vad jag räknat med. Sen sa han till mig hela tiden att jag måste börja gå regelbundet på massage så jag får ordning på rygg och nacke (som om jag har råd med det..) han till och med sa det till Pontus när han masserade honom efteråt haha.

Men vi hade en helmysig dag ändå även om det inte riktigt blev som jag trodde. Men det är väl tur att det inte blir som man tror alltid:) Skönt att få egentid. På kvällen var vi och åt mat på Zebban i Mjölby. Sååå god mat! Bordet brevid oss satt "hundcoachen" och åt med ett sällskap. Det roliga var att under hela kvällen vi var där så pratade de om hundar hela tiden haha. Fördomar bekräftade. Kanske är det som menas med att ta jobbet med sig hem?

//Sofie

Inga kommentarer: