22 november 2010

Öronläkare


Har precis varit en sväng i skolan. Haft presentation av fördjupningsarbetena som vi jobbat med..Så skönt att ha det avklarat nu! Och godkänt blev det med:) Många fick kompleteringar att göra men inte jag, gud såå skönt!

Nu sitter jag och väntar på att vi ska åka och besöka farbror doktorn med Leah. Äntligen har vi fått en remiss till öronläkare så nu jävlar.. Ska ta upp allt nu, allt. Hennes långdragna förkylningar som kommer och går, feber som också kommer och går hela tiden, öronen och sen be att de kikar i halsen på henne. Hon vill ju inte längre äta något annat än flaskan typ..Fruktpuréer kan gå men gröt och mat är helt omöjligt och det har hon ju ätit innan.. Vi har teorier om att det har med hennes alla förkylningar och öroninflammationer att göra. Det kanske behövs ett kik ner i henne lilla hals:) Hoppas på att vi får lite svar i alla fall.

Sen bär det av ut till Pontus föräldrar och fira att de har sin 30 åriga bröllopsdag idag. Inte dåligt:) Förhoppningsvis kommer jag fira det med Pontus också sen i framtiden, vem vet?:)

Nu ska jag slappa innan vi ska åka iväg. Leah sover så det är bra tid att passa på att göra ingenting på.

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Tyckte också att det stämde väldigt bra :P

Kram!