24 november 2010

Sitter jag här igen

Och försöker plugga men det går sisådär. Hatar allt som har med skolan att göra förtillfället.. Är så himla trött på skiten. "Bara 3 veckor kvar" ...just det 3 veckor med massivt pluggande. Sen, sen ska jag vara mammaledig!! Tjoho!! Men vägen dit känns lång idag.

Har varit duktig och skickat in jobbansökan (till sommaren asså, kanske något timvik här och där med mest ska jag ju vara mammaledig i vår:). Och varit duktig och för en gångs skull varit ute i tid och anmält föräldrapenning tills när skolan slutar. Så nu borde vi ju få pengarna i tid:)

Annars är livet mest stress tycker jag. Känner stress för allt som ska göras. För att inte tala om advent. Vet i tusan när vi ska få göra det adventsfint här hemma. Jag skulle vilja storstäda och röja här ordentligt innan alla stackar och stjärnor ska upp. Men det är väl bara och glömma. Fast är det någon som gärna vill vara barnvakt fredag eller lördag så är det bara att säga till:)

//Sofie

1 kommentar:

Tessan sa...

Du klarar tre veckor till! Du ska veta att jag tycker du är skit duktig som fixar så mycket på en gång! Och när du sen är klar, vad du kan njuta!!

Wilma och Selma heter också Elisabeth :)

Kram