07 november 2010

Mätt som en hel gnu...

Har just ätit mat bestoende av lite smått oc hgott som fanns hemma i kyl och frys..Köttbullar, bacon, potatis, wokgrönsaker..Mycket gott och mycket mättande. Gunnar och Pontus håller på att lassa in ved i källaren. Det tar fasiken en hel dag att göra det. Eller okej de började inte så tidigt men ändå. Jag har haft rörjar dag här hemma. Passade utmärkt då Leah tog sig en långlur och Hugo var på bra humör. Har rensat bland barnens alla kläder samt i alla lådor överallt plus alla våra bokhyllor (vi har 6 stycken billy bokhyllor som var fyllda med en det ena och en det andra..).

Varför envisas jag alltid med att spara på en massa tidiningar för? Typ "Mama", "Elle" och sådana tidningar.. Jag läser ju aldrig i dem sen ändå! Så nu har jag kastat flera kilo gamla tidningar haha. Pontus är rätt duktig på att samla på sig nämligen. Serietidningar har vi också en massa så dem har jag suttit och sorterat. Ordning och reda ska det bli i Ljungsäter! Det tar tid men i slutet så blir det ju kanonbra så då är det ju värt det:)

Igår var vi hela dagen nästan hemma hos mamma och pappa. Innan var vi på farmor och farfars gravplats. De ligger nämligen på Ljungs kyrkogård så det är en bit härifrån..Sen var vi också på mormor och morfars när vi ändå var i Boxholm. Så fit med alla tända ljus! Hela kyrkogården lyser så fint i mörkret:)

Nu ska jag fortsätta greja här hemma. Om mina barn tillåter. Nu skriker de båda två visst. Typiskt.

//Sofie

Inga kommentarer: