20 november 2010

Trött på bebisar

Hugo är nog lite trött på alla bebisar haha. Han vill ha kompisar att leka med och inte små bebisar som inte kan leka. När jag sa till Hugo igår att Leo skulle komma på besök suckade han bara och sa: "Ahh bebis till!" Sen när jag sa att Tinas bebis kommer ju också snart då suckade han ännu högre haha. Och nu när jag satt och läste på Jennies blogg och Hugo stod brevid sa jag något i stil med att deras bebis också är här snart. Hugo bara skakade på huvudet då:)

Varit på besök hos de nya grannarna också och gissa vad? De har också en bebis! Men i det fallet är Hugo mest förundrad över att någon mer kan heta Hugo:-)

//Sofie

2 kommentarer:

Micaela sa...

Hahaha söt han är! Klart bebisar är ju jätte tråkiga som inte kan leka. Min karl förstår honom nog till fullo haha Bebis hit och bebis dit, prata om ngt annat tack! de är vad jag får höra haha

Jennie sa...

Men Hugo du ska ju vara glad över att få ett gudsyskon :D

Ja visst är den snygg tapeten! Jag Erik och Stefan var på bergnils i typ våras, så hade de dem i skyltfönstret som jag gick förbi å vart kär i den:) den kostade ca 550kr/rullen så var inte gratis men vi satte bara 2våder som detalj så då vart det ju inte så farligt:) Märket är InTrade och kollektionen Themes of Life. finns på hemsidan www.intrade.com typ=) sen beställde vi den från nordsjö..

Dörrarna är från Byggmax och kostade 600kr/st, 550kr betalade vi för nån också som var lite smalare.. tycker helt klart det var värt det ist för att måla, snyggare och tar betydligt mindre tid=)

Kram!