09 november 2010

Hugo är orolig

För sin lillasyster..Han går och frågar hela tiden vart hon är någonstans. Imorse trodde han att hon sov i sin säng och skulle gå in och prata lite med henne som han gör varje morgon..Men där i säng sov ju ingen Leah! Hugo blev mycket orolig. Till slut tror jag han förstod att Leah var hos mormor och morfar:P Inte lätt att förstå varför lillsyrran inte är hemma. Men snart får han ju träffa syrran igen:)

Det snöar ute och när Hugo såg det så skrek han tomten! Ähh så rädd som han var för tomten förra året:) Hugo ville gå ut i bara pyjamasen för Poker fick ju gå ut..Efter att en mycket arg liten son skrikigt klar lyckades jag muta honom med frukost. Framför TV:n..Vi brukar ALDRIG äta framför TV:n men idag hade vi mysmorgon. Han och jag sov faktiskt enda till klockan var straxt innan åtta! Sovmorgon! Märkte inte ens när Pontus smet iväg till jobbet. FIck dåligt samvete så jag ska ringa till honom sen:)

Nu blir det plugg och i eftermiddag har vi katastrofföreläsning på brandstationen. Kul kul:)

//Sofie

1 kommentar:

Tessan sa...

Jag är så dålig på att kommentera men nu tänkte jag göra de i allafall :)

Gullig han är Hugo!

Läste att Leah börjar resa sig mot saker och går när ni håller i hennes händer. Wilma gick också när man höll i hennes händer när hon var 6 månader, eller hon höll om våra fingrar renare sagt och gick. Men hon gick inte förens hon var 10 månader ändå. Men det var tidigt de ändå tyckte jag :)

Håller med dig om alla som klagar på snön! Kram kram