28 november 2010

Träning och frissan

Jag ska köpa mig ett ordentligt underställ och löparskor och sen ska jag börja med min löpträning. Har saknat den.. Kom ju igång jättebra men sen satte en förkylning som aldrig ville ge med sig snarben för min löparkarriär (hoho). Inget vidare väder att springa i nu kanske men jag har bestämt mig att inte orka ha massa ångest för utebliven träning just nu, jag ska ta allt efter jul sen. Då ska jag börja springa igen och då har kanske snön försvunnit också:) Fast jag är vääldigt sugen på att ta tag i det nu då det var flera veckor sen sist jag var ute och sprang..

Men jag har för mycket att göra nu helt enkelt. Skola som ska klaras av, julen som står på glänt, barn som jag vill pussa sönder, sambo som jag också vill pussa sönder, mina fina djur som jag också vill ge massa pussar, mitt hus som jag vill greja med etc. Ja ni ser ju själva:)

Nehee jag är så himla trött på att ha ångest. Jag tänker hela tiden på allt jag borde göra och måste göra så nu känner jag till och med av det då jag haft riktigt ont över bröstet ett tag. Det tyder ju på stress om något.. Så nu blir det lugna puckar här hemma när det gäller vissa saker. Och då bland annat träningen. Får göra som alla andra och ta seriöst tag i det efter nyår. Ska nog även införskaffa det där gymkortet då också.

Sen har jag bestämt mig för att skämma bort mig själv med en tid hos frissan, igen!! Det var ju "bara" 2 månader sedan jag var där sist. Kanske inget speciellt för många men för mig är det. Brukar ju som sagt inte gå dit allt för ofta. Men nu är mitt hår en enda röra och jag vill vara lite fin nu till jul och alla helgerna. Se om jag får någon tid bara..:)

Men just nu ska jag rikta in mig på att få skolan avklarad och ta allt annat därefter..Det ordnar sig! Bara man tar det lugnt, har jag hört;)

//Sofie

Inga kommentarer: