28 november 2010

Snöovädret!

Leah tillsammans med sysslingen Lukas, det skiljer två och en halv månad på dem.. Storleksmässigt är det inte så stor skillnad längre:)
Leah tröttnade dock på att ligga still rätt så snart..
Kram syssling! Eller nåt..Låter finare att säga att hon försökte krama honom istället för nypa haha
Fortsätter..Höll på att inte ta mig till babysimmet idag.. Shit asså! Snön yrde så det var inte sant! Pontus har fått låna hem trakorn för att kunna ploga upp så vi möjlighet att kunna lassa in ved i källaren. Idag har det varit rena kaoset. Sen när vi kom hem från babysim gissa vad? Strömlöst! Tänka sig..Arg som ett bi var jag, nej ett bi räcker inte förresten (fråga Pontus). I alla fall blev det panik för jag kunde ingen flaska värma till Leah, ingen gröt göra och ingen burkmat hade vi hemma. Som tur var kom jag på att jag la ner en extra burk med päronpuré i skötväskan så hon fick lite mat i magen och kunde somna gott sen:)

Har försökt få tid att plugga men hittills har det inte gått bra. Som tur var kom elen tillbaka igen.Väntar bara på att den ska försvinna igen. Optimist som jag är:)

Nu ska jag tvätta lite av alal tvätt och vänta på att Pontus kommer in och kan ta barnen så jag kan få plugga ifred. Han håller på att sätta upp granen i trädgården nu, superfint blir det! Lite ljus så här i mörkret:)

//Sofie
Ahh bilderna kom över texten men vad tusan..Jag orkar inte krångla med det. Kul att jag för en gångs skull ha bilder med tycker ni inte?:)

Inga kommentarer: