23 november 2010

Tung i kroppen

Känns som jag håller på att bli sjuk...Igen. Hoppas bara att fallet inte är så. Har verkligen inte tid! Allt plugg som ska göras och allt anant som ska hinnas med. Nej nej ber en bön om att det ska blåsa förbi den där otäckakänslan jag har i kroppen.

Har haft strömlöst typ hela dagen. Kul, not. Började på natten och kom tillbaka sent i eftermiddags. Fuck you Eon. (Nu har jag fått det sagt)

Var i skolan först och sen åkte jag ut till svärmor för att hämta Leah i snöovädret. Herregud idag har det varit rena kaoset ute! Jag har inget emot snö men när det är halvstorm utanför dörren är det inget vidare..Vet inte hur många gånger jag kört fast med bilen idag. Och påväg ut till svärmor så fick jag sån sladd på bilen att jag trodde det var kört..Så rädd jag blev! Snurrade flera varv mitt på vägen och hade verkligen ingen kontroll på bilen. Det enda jag tänkte var att det var tur jag inga barn hade med mig. Usch där trodde jag verkligen jag skulle åka rätt ner i diket. Usch ja.. Körde i 40 km/h hem sen haha.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova! Är så himla slut så det är inte sant. Denna dagen har varit skit rent ut sagt. Ingen el och alldeles förmycket snö som blåst omkring:P Och förmycket plugg som inte blivit gjort...

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

Haha men nån gång lär det väl gå över iaf, om sisodär 18år :p haha