03 november 2010

Trötter det är jag!

Är så himla trött. Har kommit in i en sån där trötthetsperiod igen...hatar det. Är trött både i huvudet och i kroppen jämt och sändigt. Jobbigt att aldrig känna sig utvilad..Har så mycket att stå i också så jag har inte tid med att vara trött haha. Förkylningshelvetet gör väl sitt också kan jag tänka.

Det var en gnällig inledning....En bra sak var att jag fick sluta lite tidigare från praktiken så jag hann storhandla innan jag åkte hem. Därefter tog jag med mig barnen hem till mamma. Pappa han hade visst åkt till Spanien lite hastigt och lustigt med jobbet. Han fick hoppa in och följa med i sista minuten så honom träffade vi inte. Men Erik var ju hemma till Hugos glädje. Något annat som glädje Hugo var att få åka och kolla på alla maskinerna som håller på att lägga asfalt i den nya rondellen utanför fasters lägenhet..Det glittrade i Hugos ögon av att se alla maskinerna haha. Så söt. Han har ju namnsdag i dag också! Som hans snälla faster kom ihåg. Han fick till och med en namnsdagspresent. Ja Leah också, man måste ju göra världen så rättvis som man kan:) en polisbil i lego som han hållt i handen sen han fick den. Så det var en bra present faster köpt till honom:)

Nu ska jag (nej jag borde) göra skolarbete och sen ska jag (faktiskt jag lovar) göra mina magövningar. Feta kroppen gör ju inte humöret bättre precis. Dessutom åt jag en våffla hemma hos mamma..Aj aj aj.

//Sofie

Inga kommentarer: