04 november 2010

Sofie du ska ju plugga!!!

Varför sitter jag då här? Ja det är en mycket bra fråga. Eller är det så enkelt som att jag drar ut på skiten så länge som jag bara kan haha. Helt ärligt har jag ingen studiero här hemma. Visst Pontus passar barnen där nere men när båda två skriker och är övertrötta och Hugo bara vill vara här uppe hos mig så blir det inte mycket vettigt gjort.

Får bli ett kort inlägg här tror jag:)

Har bakat kladdkakemuffins att bjuda på imorgon på praktiken. (och jag har inte smakat en enda! Inte ens slickat set då Hugo gjorde det: *stolt*) Sista dagen är det då..Känns trist. Tänkte baka ett par goda kakor jag fick recept av Micaela på men så kom jag på precis innan jag skulle börja att det är flera nötallergiker så det hade inte passat så bra med de kakorna. Tur jag kom på det innan jag hann börja baka. Hade annars varit typiskt mig att komma pådet efter..Ibland har man flyt hoho.

Nu ska jag ta tag i mitt skolarbete. De behövs mer än väl. Måste bli klar innan 21.00 för då börjar det enda programmet på TV som jag ser i veckorna, nämligen Lyxfällan. Pontus fattar inte att det är så kul att se på. Men det gör jag:-)

//Sofie

1 kommentar:

Micaela sa...

oj det var tur att du kom på det :)