18 november 2010

Inget?

Nehee då får jag väl rensa min lilla lista med bloggar utan att lägga till någon ny. Har inte haft tid att sitta och leta upp några nya bra att följa själv så det får väl vara. Kanske jag kommer kunna ägna mer tid åt pluggandet när jag sitter vid datorn sen och inte en massa annat haha.

Pontus är på hockey nu och jag och barnen var en sväng på stan tillsammans med Sandra. Kollade in när de tände all belysning längst storgatan (eller nu ljög jag det missade vi faktiskt då vi var inne i en affär men men vi fick ju se ljuset ändå:). Så nu är det riktigt fint i stan:) Något tråkigt är att Pontus mormor ligger inne på sjukhus..Hon mådde inte alls bra och förmodligen blir hon kvar där i ett par dagar. Vi funderar på att åka och hälsa på henne. Eller ja i alla fall ringa och prata med henne. För att vara social det tycker hon om:) Hoppas att hon kryar på sig!! *Skickar massa kramar till henne*:)

Jag har faktiskt lyckas mata och lägga alla barnen själv nu precis. Eller Leah låter lite men hon är på G att somna, hoppas jag. Var längesen jag hade barnen själv en hel kväll så här. Både mysigt och jobbigt haha.

Nu är det Lyxfällan som gäller för min del!

//Sofie

Inga kommentarer: