02 november 2010

Me&i

Hugo leker med sitt lego..ja Leah också:)
Så himla kul när man lyckas ta sig fram till sitt mål, brorsans leksaker!!

Just hemkommen från ett me&i party hos Tina. Mycket trevligt har vi haft det! Jag och Leah åkte så fick Hugo lite egen pappatid:) Leah hon var inte still en sekund under tiden vi var hos Tina..Herregud så hon hoppade och rörde på sig. När vi kom hem kunde jag lyfta henne ur bilen och lägga henne i sin säng utan att hon vaknade! Det ni:) Då är Leah trött när man kan göra så haha. Shoppade en tröja till Hugo och en body till Leah. Får visa sen när jag fått hem det. Var bara tvungen att ha en tröja med grävmaskiner på till Hugo. Han har ju en period nu när han bara vill ha på sig tröjor med motiv av traktorer, lastbilar, motorcyklar, bilar etc. Sen var ju eah tvungen att få något litet hon med:)

Annars så kryper nu mer fröken Gustafsson förfullt! Och målet är oftats storebrors leksaker..Japp det är nu det jobbiga börjar. Hugo blir så arg när hon tar hans saker och sen ska jag då försöka förklara för Hugo att Leah förstår ju inte vad som är hennes och hans. Japp det går jättebra Hugo förstår precis. Eller inte. Men men det blir väl lättare med tiden. Lilla fia asså. Är helt facinerad över att hon kryper vid 6 månader...Hoppas dock det dröjer liite tills hon börjar gå haha. Ett år som Hugo var är ju lagom:) Nu ska jag pyssla lite med skolarbete och sen blir det magövningar och sen sängen. God Natt!
//Sofie

1 kommentar:

Micaela sa...

hehe förstår att lilla Leah var trött efter allt bus, kan lova att fröken Micaela också är ganska mör i kroppen hehe men det var det mer än värt! Du har verkligen en helt underbar dotter!