15 november 2010

Gnälliga Leah

När ska förkylningar och allt bara försvinna?? Det går bara runt runt här hemma. Blir så trött! Mig gör det väl inget men det är ju så jobbigt för Leah när hennes näsa rinner och för Hugo när han får sina hostattacker. Tänk om man själv kunde ta alla ens barns sjukdomar? Skulle man lugnt göra! Fast det kanske är bra att de blir lite sjuka då och då så deras immunförvar har en chans att byggas upp:) Ska inte gnälla så länge det bara gäller förkylningar egentligen men ibalnd blir jag bara så trött på det...

Har haft hel dag i skolan idag. Pontus var hemma med de båda barnen. Imorgon har vi hemuppgift att göra så då kommer Frida, en klasskompis, hit så vi ska göra den ihop. Mamma kommer och passar Leah undertiden. Funderade på att ringa och säga att hon inte behövde komma men sen funderar jag på att ringa vårdcentralen angående Leahs förkylning/remiss till öronläkare som inte kommit..Så om jag måste åka iväg kan det vara bra med barnvakt till Hugo.

Nu har jag visst inte bara en gnällig Leah utan en gnällig sambo också som ropar på mig därnere..:)

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Hoppas de blir friska snart!!!!



Nej, visst är det löjligt..Men som du skriver så flyttstäd - okej! Men herregud..Svensk lathet alltså! Man får väl försöka tänka lite positivt om man nu tycker det är döööden att städa. Det blir ju vad man gör det till :)


Haha, tack!!! Har fått alla bristningar på tuttarna istället :/ Och lite runt naveln där jag var piercad. Hoppas inte på nåt mer! :)