18 januari 2014

En innehållsrik dag

Denna dagen har innehållit mycket! Vissa dagar hinner man med så mycket medans andra dagar känns det som allt går i slowmotion:-) 

Dagen började med att jag fick värsta rycket. Hugo var uppe och studsade tidigt som vanligt likaså Pontus. Pontus skulle dock iväg och åka skidor så han hade ju en anledning att gå upp så tidigt till skillnad från Hugo...

I alla fall när jag ändå vaknat så satte jag igång och storstädade köket och när jag ändå hade ångan uppe blev även övriga huset grundligt städat. Hann med det mesta idag utan badrummen men de får jag ta imorgon. Det tar ju sån tid att städa!

Pontus och barnen tog en vända till tippen också med massa bråte som skulle slängas. Efter lite lunch sen så var det dags för något mycket spännande! Nämligen bio! Leahs första besök på en biograf medan Hugo minsann är en rutinerad biobesökare om ni frågar honom. Idag var andra gången han var på bio:-)

Bamse och tjuvstaden var det som visades. Det är lite speciellt att gå på bio där medelåldern är typ 6 år. Men det gick bra. Tur filmen bara höll på en timme för det var väl vad Leah klarade av. Det kliade lite i kroppen de sista minutrarna.

Efter biobesök blev det långpromenad med PokerFejs. Höll på att ramla 5 gånger men ramlade endast 1 gång:-) Tänkte att det skulle vara så skönt att gå här hemma för en gångs skull. Bor man som vi gör på landet blir det mest promenader inne i stadsljuset när det är vinter och ständigt mörker. Men idag var det ju fortfarande ljust ute när vi skulle gå promenad så varför inte gå här hemmakring tänkte jag? Hade helt glömt bort den biten med att det är snorhalt att gå här där det inte är sandat...

Har även hunnit med en pass på gymmet där mitt skavsår jag hade (fick det igår när jag var ute och gick. Raggsockar i skorna var ingen bra idé) blev ännu värre! Usch har världens köttsår på hälen nu. De där skavsårsplåstren hjälper ju inget heller tyvärr. Någon som har nåt annat bra tips mot skavsår på hälen?

Nu ha vi precis ätit hemmagjord pizza och nu blir det lite mys framför tv:n med familjen en stund innan barnen ska i säng.

//Sofie
I väntan på bamse 
Poker fick inviga sin nya reflexväst. Den passade finfint! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Leo berättade att han träffat Hugo o Leah på bion;) //Emme