05 januari 2014

Heja Småkronorna!

Sitter och kolla in finalen i juniorhockey VM. De har ju varit helt suveräna under hela VM så hoppas verkligen de kan få avsluta med ett guld! Heja heja:-)

För att summera min dag så har den mest bestått av jobb. Dagtur idag i alla fall så slutade skapligt. Hunnit med att städa ut julen också. Hade egentligen kunnat haft kvar det ett tag till. Orka stressa, våren kommer inte snabbare för det. Njuta av all belysning så länge det går liksom. Det lyser ju upp i mörkret. Tjugodagknut är ju inte än men då jag jobbar så mycket framöver så tänkte jag att det är lika bra å passa på när jag har tid.

Fast egentligen är jag ju en sån person som alltid har mysbelysning i huset kom jag på nu. Lampor som lyser i fönstren är ett måste. Oavsett årstid. Är det mörkt ute så ska mysbelysningen vara på!:-) för är det något vi har gott om här i norr så är det ju mörker och då behövs ljus!

Hugo och jag har förövrigt samma dåliga humor. Suttit och knäppt fula kort på oss och asgarvat. Hugo gör sig gärna ful på bild precis som sin mor. En kan ju inte bara bjuda på skönhetsbilder hela tiden. Det ger ju inte en rättvis bild av mig till er som bloggläsare och det vore ju fel mohaha. Usch jag är rätt trött känner jag.

Nej åter till hockeyn som börjat igen, heeeja!

//Sofie


Inga kommentarer: