12 januari 2014

Snöig söndag

Ja så kom den där snön till sist som alla pratat om ska komma. Nej jag är faktsikt inte lika hatisk mot den som sist. Kan ju bero på att jag inte jobbade och kom efter i schemat eller att jag kört fast med bilen idag. Nej vi var inte ens haft strömavbrott! Slipper jag de sakerna kan även jag tycka att snön lyser upp och är rätt okej:-)

Pontus är i alla fall lycklig då han och Eddie dragit ut för lite skidåkning nu ikväll. De tränar hårt för Vasaloppet. Pontus blev till och med av med sin gymoskuld i veckan. Hela två gånger! Inte dåligt av honom att aldrig besökt ett gym då han ändå tränar och har tränat en del:-)

Den motion jag fått mig idag bestod av en snöig hundpromenad. Skulle gått på ett Zumba-prova-på-pass men det blev tyvärr inte av. Men det kommer väl fler gånger får jag hoppas. Tror det kan vara kul!

Fått god mat hemma hos mamma och pappa idag med så jag känner mig fortfarande mätt! Mamma hade även fyndat massa fina kläder till barnen på rean som de fick. Mamma är bäst hon♥

Tvätthögen ropar visst på mig. Bäst och fortsätta med det:-)

//Sofie
Att det skulle vara fånigt att ha reflexväst när man är ute och går i mörkret det är ju bara fånigt att tycka:-) Ni ser ju bara hur cool jag ser ut i min!

Inga kommentarer: