22 januari 2014

Hej hej bloggen!

Glömde helt bort dig i går. Sorry!:-)

Det gick i ett så när jag kom hem igår kväll åt jag lite och sen var det sängen som gällde.

Jobbade hela dagen igår. Hann med att besöka gymmet på rasten vilket var helt perfekt då det knappt var något folk där vid den tiden. Efter jobbet skulle jag till Synsam men när jag kommer dit så optikern sjuk så jag fick en ny tid. Tyckte kanske de kunde ringt innan och meddelat det men men.

Hämtade barnen och umgicks med dem. När Pontus kom hem åkte jag vidare och hälsade på Maria och Malin. Jättekul och ses då det var längesen. Vi gick promenad och sen avlutade vi med te och massa prata hemma hos Maria. Perfekt.

Ja nästan. Det hände en liten incident som inte var lika rolig. Det ringer en hysterisk människa hem till Pontus som säger att han kört på hennes bil. Så var det ju inte.

Jag hade parkerat bilen när jag kom fram till Maria. Visst det var lite trångt men tänkte inte mer på det. Parkerar och kliver ur bilen.

Tydligen ska jag ha kört emot bilen bredvid när jag parkerade så det blev ett lite märke på den. Ett decimeter långt streck. Jag hade alltså inte märkt något men det trodde inte dessa människor (en ung tjej som kallat sina föräldrar till förstärkning) Jo men tjena. Jag smiter från olycksplatsen med att parkera och lämna kvar min bil bredvid.

Jag hade också blivit arg om det varit min bil så inte det men när personen i fråga dyker upp ber om ursäkt och vill göra rätt för sig skulle jag ju tagga ner mig ett par hekto. Det gjorde ju inte dessa hysteriska människor.

Vilken grej de gjorde av det! Orkar inte skriva allt här. Men det om retar mig mest var att de var så övertygade om att jag sett vad jag gjort men försökt smitta. För de hade ett ögonvittne som sett hur hela bilen gungat när jag kört på den. Som om jag inte skulle reagerat på det.

Man förvånas aldrig över vilka konstiga, knepiga människor det finns här i världen.

Jag har sån tur när det kommer till bilar just nu känner jag. P-böter och så nu det här:-)

Jaja nu ska jag klä på mig. Nej först ska jag kika efter vad det är mina barn bråkar om. Kanske någon av dem som kört på den andres bil?:-)

//Sofie


Inga kommentarer: