20 januari 2014

Snart dags och dra till jobbet igen

Haft en så skön långhelg! Men nu är det över för den här gången. Ska snart hoppa i jobbkläderna och dra iväg för att lämna barnen på Pontus jobb för att sedan åka vidare till jobbet.

Jag och barnen har haft en lugn hemmadag. Välbehövlig för oss alla. Barnen var ju iväg hela dagen igår och kom hem på kvällen. Sovit i bilen hade de gjort så när de väl var hemma var de alldeles uppspelta och kunde inte alls komma till ro för att sova. Men till slut gick det:-)

Storhandlat mat idag har vi gjort. Min jakt på att köpa varor som inte innehåller socker fortsätter. Men det är inte lätt! Kolla bara på alla olika brödsorter som finns, alla har socker som en ingrediens! Och pålägg ska vi inte tala om. Påläggskorv och skinka innehåller nästan alla socker. Hur sjuk är inte det? Inte konstigt att man är sockerberoende när man får i sig mängder i mat som man absolut inte tror ska innehålla socker.

Men allt går inte hem hos barnen. Idag åt vi ärtsoppa med pannkakor till lunch. Jag hade köpt god bär att ha på pannkakorna istället för sylt men nej. Det gick inte. Så de fick varsin klick sylt på sina pannkakor så fick jag desto mer bär på mina:-)

Likaså naturell yoghurt är inte heller något de tycker om. Men skam den som ger sig:-)

Städat och vikt tvätt har också gjorts. Hugo och Leah har varit helt överenergiska idag så tror det blir skönt för dem att åka en sväng till dagis imorgon nu när de inte varit där på ett tag.

Hepp dags att byta kläder. Mot jobbet!

//Sofie





Inga kommentarer: