20 januari 2014

Nyttigt snacks

Hemma efter jobbpasset. Hann hem och krama om barnen innan de skulle sova vilket var väldigt mysigt:-) Tar ju dock sin tid innan en viss fröken kommer till ro men men. Upp tidigt ska hon ändå imorgon.

Fick ett ryck och skulle prova på att göra nyttigt godis jag läste om i en hälsotidning för ett tag sedan. Jag har skärp mig rejält när det kommer till onyttigheter så därför kan det ju vara trevligt att ändå få ha något att tugga på till Guldbagge galan.

I alla fall man skulle skiva äpple och banan i bitar och sen doppa dem i jordnötssmör för att sen ställa in dem i frysen så det fick stelna.

Ja jag vet inte hur de menade men det var fan inte bara och doppa de där fruktskivorna i jordnötssmöret. Det är ju en rätt klibbig konsistens men jag lyckades få på lite jordnötssmör på fruktbitarna i alla fall.

Resultatet då? Jo men visst det var okej men godare saker har jag ju ätit. Tror inte det kommer vara något jag gör om men man vet ju aldrig innan man provat:-)


Har förövrigt haft världens träningsvärk i magen idag! I morse när jag vaknade trodde jag först att jag var höggravid för jag kunde inte ta i med magen. Jag fick liksom rulla på sidan för att ta mig ur sängen precis som när jag var gravid en gång i tiden.

Träningsvärk förresten är väldigt intressant. Hur det skiljer sig från person till person. Pontus säger att han alltid haft lätt för att få träningsvärk. Jag har varit tvärtemot. Fram tills för några år sedan. Konstigt det där:-)

Hur som nu ska jag återgå till den där baggegalan. Se om jag ens känner igen någon av filmerna som är nominerade.

//Sofie



Inga kommentarer: