22 januari 2014

I väntan på att

Bild lånad från SVT

Labyrint ska börja! Barnen är helt till sig att deras favorit barnprogram har börjat igen. Ni vet robotar, slajm,tävling och en elak farbror. Det är bra ingredienser för ett bra barnprogram om ni frågar Hugo och Leah:-) 

Vi sitter här i soffan och väntar på att det ska börja nu.

Haft personalmöte på jobbet idag. Helt seg i huvudet efteråt. Åkte och skulle hämtade barnen på dagis efteråt och de blev helt förtvivlade att det inte var pappa som kom och hämtade. Sånt är ju så roligt. Men de följde med hem till slut. Det var ju tur. 

Även varit en sväng på gymmet idag. Och gått promenad med PokerFejs. 

Åh fick hem några kläder jag beställde från en hemsida häromdagen och vet ni, de passade! Eller ja nästan alla, 3 av 4 är inte dåligt. Jag burkar sällan beställa kläder över nätet längre då jag har så svårt att hitta några jag blir nöjd med. Antingen är de försmå eller förstora eller så motsvarar de inte alls mina förväntningar. Tycker ofta man blir lurad av hur färgerna framställs på bilden så när man får hem plagget så ser färgen helt annorlunda ut. Det kan vara samma med materialet. Sånt är så tråkigt. Och ännu tråkigare är det att behöva returnera varor och betala frakt för det man inte vill ha...

Nej nu har labyrint börjat. Spännande spännande!

//Sofie

Inga kommentarer: