07 januari 2014

Föräldramöte

Ikväll ska vi på föräldramöte på barnens nya förskola. Den är så fin så fin! Det har de gjort bra kommunen:-) Jag fick en liten tjuvkik på den när jag var och hämtade Hugo och Leah idag efter jobbet. Allt är nytt och fräscht och alla pedagoger är helt till sig. Jag förstår dem:-)

Morgonen gick förövrigt över förväntan! Jag hade lite ångest för om vi skulle lyckas komma iväg i tid och med ett glatt humör allihopa. Men det gick! Så himla skön start på dagen när det bara rullar på. In i rutinerna igen. Det tycker vi om.

Jag har annars jobbat idag. Hade en så lång rast idag så åkte och hämtade Poker på Pontus jobb och tog med honom på en långpromenad. Vi var ute i nästan över en timme. Försöka utnyttja de där tillfällena när jag har långrast på jobbet. Det varierar ju väldigt för ibland har vi det ju så stressigt så man får vara glad om man hinner slänga i sig sin matlåda men har jag tid så är det skönt att komma ut lite. Tycker ju som sagt om att gå,promenera, power walka ja ni vet kärt barn har många namn:-)

Dags och sminka fejjan lite så jag är redo för att åka iväg snart. Mamma kommer alldeles straxt och ska vara barnvakt.

//Sofie


Inga kommentarer: