06 januari 2014

Skridskoåkning

Leah briljerade på grillorna:-) 
Det var en del folk när vi kom och det fylldes på efter hand. Här visar jag Leah hur man åker baklänges. Hon var inte ett dugg imponerad av morsans kunskaper. 
Här har visst Hugo och Leah  ramlat men jag håller mig bra i min balans ser det ut som!
Favoriten var att åka så som Pontus och Leah åker. Men fy vad ont i ryggen jag fick av det. Ska ta med en klubba nästa gång. Kommer ihåg när vi var små så drog pappa oss när vi höll i klubban. Det måste vara smidigare. Och på bilden visar även Hugo upp en av vurporna som gjordes...
Men är  lika glad för det, bara på't igen!:-) 

Idag har vi roat oss med att åka skridskor. Hugo och Leah hade skridskor så de kunde åka redan förra vintern men tog vi oss iväg och åkte någon gång då? Svar nej. Men idag så gjorde vi bandyplanen osäker:)

Först gick det katastrofdåligt men de lärde sig väldigt fort! Från att inte kunna stå själva utan att hålla i mamma eller pappa till att klara av att åka en bit själva är bra gjort. De gav minsann inte upp. Leah hade jag inte trott något annat om men Hugo kan ju få för sig att vilja ge upp när det inte går som han vill.

Det första han sa när han ramlade omkull på isen var:"Det här är ju en dålig is! Kan de inte spola isar här eller?" Haha vadå lik sin morbror. Men han gav sig inte han heller och det gick ju bättre och bättre.

Det var riktigt roligt så ska försöka komma iväg snart igen och åka lite. Själv hade jag glömt hur grymt ont i fötterna man får av att åka skridskor. Ovan som man är... Men kul är det!

//Sofie


Inga kommentarer: