14 januari 2014

En sån där dag

När allt känns som det går skit. Dagen började aptidigt då Hugo bestämde sig för att det var morgon klockan halv fem. Vanligtvis sköter han sig själv när han går upp så tidigt men idag vaknade jag av att han lekte högljutt och kunde inte somna om.

På jobbet rullade det på. Hann med en timmes promenad på rasten ihop med Poker. Men sen när jag nästan har slutat för dagen så vill inte biljäveln starta! Ringer Pontus i panik som kommer så fort han kan (45 minuter senare) och det visar sig att bilbatteriet är helt finito. Lyckas i alla fall starta bilen men jag kan ju inte stänga av den för då dör den ju igen så jag får gasa iväg till Pontus jobb och byta bil med honom så länge.

Ja jag orkar inte ens dra resten. Men vi håller tummar och tår för att de ska ha fått hem det bilbatteriet som passar våran bil till imorgon för annars får vi det svårt att bara klara oss med en bil. Kiajävel. Börjar bli rätt trött på att den strular. Visst ett nytt bilbatteri är inte hela världen men när man nyligen haft den inlämnad på verkstad i över 6 veckor vill man bara att den ska fungera!

Hade tänkt perimärträna på nya gymmet men Pontus tjingade först. Han och Eddie är och åker skidor ikväll. Funderar på att gå upp supertidigt imorgon och åka dit innan Pontus börjar jobba (jag jobbar kväll imorgon). Tror ni jag pallar det? Var på gymmet vid 05 imorgon? Hmm... Det återstår att se:-)

//Sofie


Inga kommentarer: