29 januari 2014

Tänk om tvätten kunde vika sig själv

Så skönt det vore! Och om den dessutom kunde hoppa in och lägga sig på rätt plats i garderoberna och byråerna så hade det ju varit toppen. Om man nu ska till och drömma:-)

Sitter och snorar och viker tvätt framför Labyrint på TV:n med barnen och Pontus. Eller jag har tagit en kort liten paus från vikandet. Och tvtittandet. Jag sitter ju här och skriver som ni kanske kunnat räkna ut.

Har jobbat idag. Blev långdag så har inte hunnit med så mycket annat. Förkyld som jag är har det vare sig blivit något gymbesök eller hundpromenad. Tänker verkligen låta snoreriet och det försvinna helt innan jag börjar med något sånt. Blir ju bara värre annars. Det vet jag ju sen innan.

Förövrigt är det skitäckligt vad jag snorar. Ni vet när man känner att en nys är på väg och man håller för med armen? Det har jag gjort bara det att när nysen kommit så har den kommit tillsammans med ett ton snor i en hastighet av 100km/h, rätt på armen. Skitäckligt.

Något annat att uppdatera er om? Nja tror inte det. Ska väl ta och fortsätta med det jag skulle göra och inte fastna här framför datorn.

//Sofie

Inga kommentarer: