06 januari 2014

Imorgon börjar vardagen på allvar igen

Började nattningen av barnen redan vid 18 tiden ikväll. Allt för att de ska orka upp tidigt imorgon när dagis drar igång igen. De kommer få en tuff första vecka efter lovet då jag jobbar dagturer hela veckan så de får heldagar på dagis. Men det ska gå det också:-)

De ska ju få börja på den nya förskolan så det ser de framemot! Jag tycker också det ska bli spännande och se hur den ser ut.

Varit skönt att vara ledig idag känner jag. Gick långpromenad med Poker och det var riktigt skönt promenadväder ute! Laddade upp batterierna lite.

Nu ikväll har Pontus och jag suttit och planerat bröllop. Gick väl sådär. Tycker vi sparat och sparat och fått ihop mycket pengar i vår bröllopskassa men det verkar vara långt ifrån tillräckligt. Se hur vi gör. Kanske planerar om helt och skiter i ett vanligt traditionellt bröllop. Lite så känns det faktiskt.Vi har ändå sparat in på så mycket och det är absolut inget extravagant bröllop med jättemycket folk som vi planerat men ändå ska det behöva dra iväg så pass.

Jaja vi får väl se hur vi gör:-)

Nu ska jag börja göra mig redo för natten. Lika bra att komma i säng skapligt när klockan ringer tidigt.

//Sofie



1 kommentar:

Cissi sa...

Vi satt och räkna och räkna och spara och kom fram till en budget innan vårt bröllop. Men fy den stämde inte alls:( Vi hade ju verkligen inget stort eller lyxigt bröllop ändå blev det dubbelt så dyrt än vi räknat med:/ Det tillkommer så mycket som man inte räknat med i slutet. Åh saknar förra våren när man planerade och styrde:) Vill uppleva det igen:D Kram