13 januari 2014

Idrottsgalan

Sitter och slökollar på Idrottsgalan. Har inte kollat på den på år och dar men den är sig rätt lik tycker jag:-) Förr såg jag alltid på alla dess olika galor men jag har tappat intresset för det här med galor helt med åren. Ni ser ju hur intresserad jag är nu. Sitter och bloggar istället.

Har jobbat ikväll så kom hem för en liten stund sedan. Ätit lite och ska straxt hoppa i sängen. Upp tidigt imorgon för jobb igen.

Dagen har annars varit lugn. Jag och barnen har varit hemma och grejat. Blev ett litet avbrott för att åka till tandläkaren för min del. Barnen fick leka av sig hemma hos Nettan under tiden. Usch tycker inte om att gå till tandläkaren men det är ju ett ont måste. Allt såg bra ut i alla fall. De tjatade på mig om tandtråd igen. Men jag kan inte använda tandtråd. Jag har typ fobi för tandtråd. Om man nu kan ha det.

Så himla obehagligt att dra den där tråden mellan tänderna. Usch jag får obehagliga rysningar av bara tanken!

Just det! Fick en väldigt fin överraskning av min fina sambo när jag kom hem ikväll. Jag har ju velat så dant om vart jag ska köpa träningskort någonstans så Pontus han tröttnade och gick helt enkelt och köpte ett till mig:-) Det blev det stället jag tänkte från början så nu kör vi!:-)

//Sofie

Inga kommentarer: