21 maj 2017

Ännu en sommardag i maj

När vi vaknade upp idag i båten så var det mulet och kallt. Dessutom var vi tvungna att flytta oss till en annan ö då det blåste så pass mycket. Men framåt förmiddagen klarnade det upp och vi fick ännu en fin sommardag.

Vi passade på att utforska den nya ön vi låg vid och sen åt vi lunch innan vi packade ihop oss och åkte hemåt.

Jag blir alltid så slö i kroppen efter att ha varit iväg ute på sjön med båten. Ja, hela familjen var rätt slöa. Värmen var nog en förklaring.

När vi kom hem så gick Pontus och jag över med en Krya- På- Dig blomma till ena grannen som varit dålig. Blev bjudna på fika och blev sittandes där en stund innan vi var tvungna att gå hem. Vår gräsmatta behövde få lite omsorg av oss. Den såg mer ut som en vildvuxen äng än en gräsmatta. Jag körde med gräsklipparen och Pontus tog trimmern. Smidigt när man kan hjälpas åt, det gick så mycket smidigare och fortare.

Just nu är det hockey som gäller! Heja Sverige, Mot Guld! Dock periodpaus så passade på att kika in här under tiden:-)

Åt grillat till middag förut och det var så gott. Så klart kunde jag inte låta bil att ta en glass till efterrätt som jag visste att vi hade liggandes i frysen. Karaktär lika med noll, men det var gott!:-)

Bjuder på lite blandade bilder från helgen. Alltså, det har verkligen känts som vi har haft semester/sommarlov de här dagarna! Lite motigt att det är vardag igen imorgon men det får gå det med.



Nu åter till hockeyn. Nu spöar vi Kanada! Mot VM-GULD SVERIGE!

//Sofie 

Inga kommentarer: