30 maj 2017

En kvaddad bil och packning

Ja jisses den här dagen blev inte riktigt som det var tänkt... När jag kom hem från jobbet så hade Pontus och barnen redan kommit hem. Det visade sig att Pontus råkat köra in i ett vajerräcke på väg hem från sitt jobb så hela våran Kia (som vi nyss hämtade hem från verkstan) är helt kvaddad längst ena sidan. Kunde gått mycket värre så ska egentligen vara glad att det bara blev materielskada. Han hade suttit och blivit trött och nickat till för en sekund så det gick fort.

Pontus var tvungen att ta tag i allt praktiskt kring det så jag fick åka med barnen till deras fotbollsträning. Spöregnade gjorde det så var rätt kallt att stå bredvid och kolla, men det är ju bra att det kommer lite regn. Det är väldigt torrt överallt så regnet behövs ju. Kunde dock väntat tills efter fotbollsträningen:-)

Sen har det varit matlagning, duschning, nattning, röja i kök, tvätta och allt annat som behövs göras.

Förberett lite med packningen med inför helgen. Tror inte jag skrivit det men vi drar på en weekend till Warszawa nu i helgen! Åker tidigt på fredag och kommer hem söndag kväll. Vi ska åka ihop med Emma och Per. Vi var ju iväg förra året till Malmö/Köpenhamn och tänkte att det kunde vara kul med en liten resa på nytt igen:-)

Ska bli jätteskoj men massa praktiskt att fixa innan. Till exempel att få ihop det med barn, hund och kattvakt. Att få ihop det med logistiken och allt, men det ska nog bli bra! Ska bli riktigt skönt att få komma iväg en sväng. Lite minisemester innan den riktiga semestern:-)

Nu ska jag vara lite social med min man som jag knappt hunnit prata med idag förutom om bilskador.

//Sofie 

Inga kommentarer: