29 maj 2017

En till ledig dag

Jag förlänger min helg med ytterligare en ledig dag. Fritids har stängt idag och för att få ihop det så tog jag ledigt. Var och lämnade barnen i morse i skolan och åkte sen och körde ett pass på gymmet. Det är helt galet men det är fullt med folk där mest hela tiden känns det som. De senaste dagarna har jag kunnat träna olika tider och varje gång har det varit mycket folk samtidigt. Även idag, en måndag morgon. Kul att folk tränar bara jag som varit van vid att det brukar vara lugnare med folk vissa tidpunkter. 

Åkte därefter och bunkrade upp med mat på Willys så nu har vi så vi klarar oss:-) 

Igår hade vi en bra dag hemma hos mamma och pappa. Bjöds på grillbuffé med massa gott, barnen åkte inlines för fullt, åt god efterrätt och hade det trevligt. 

Skulle försöka ta en fin mors dag bild på mig och barnen. Det är så lätt att säga och så svårt att göra. Det kvittar att barnen är stora, det är inte lättare nu än när de var mindre att ta bra bilder med dem. 


Till sist ballade även jag ur. 


En av de bättre bilderna 


Sen på kvällen åkte mamma och jag på konsert i Östra Tollstads kyrka utanför Mantorp. Peter, Bruno och Matilda var det som hade konsert och det var knökat i kyrkan. Vi kom 45 minuter innan det började men fick plaster långt bak .


Det var jättebra (som alltid). Tyvärr hade Matilda problem med halsen så hon kunde inte sjunga men det blev lyckat ändå. Mycket blandade låtar och sån härlig akustik när man är i en kyrka. 

Ett jättebra avslut på en helt suverän helg. Nu är man taggad och laddad inför den här veckan:-) 

//Sofie


Inga kommentarer: